Buitenschoolse opvang

Kinderen gaan al vroeg naar de basisschool en brengen daar heel wat tijd door. Daarom is het wel zo prettig dat uw kinderen na schooltijd opgevangen worden in een huiselijke en ontspannen sfeer, waar voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd is.

Spelen, groeien en ontwikkelen.

De BSO van Kids Okay functioneert als een groot gezin, met maximaal twintig kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Het is geen verlengstuk van school, de kinderen hoeven niet verplicht aan activiteiten mee te doen. In een prettig thuisklimaat geeft Kids Okay volop ruimte voor spelen, groeien en ontwikkelen. Bij de BSO kunnen de kinderen spelen en zich in eigen tempo en naar eigen wens ontspannen. De kinderen kunnen alleen of met anderen buiten of binnen spelen, of allerlei activiteiten ondernemen. Voor alle leeftijdsgroepen binnen de BSO bieden we speelgoed, spelmaterialen en leesboeken. Bovendien mogen de kinderen leesboeken gebruiken van de schoolbibliotheek.

Voor- & naschoolse opvang

De buitenschoolse opvang bij Kids Okay bestaat uit voorschoolse en naschoolse opvang. Voorschoolse opvang is van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 8.30 uur.
De naschoolse opvang is op woensdag en vrijdag van 12.00 uur tot 18.30 uur en op de overige dagen van 15.15 uur tot 18.30 uur. Overigens hoeft u uw kind(eren) niet het complete dagdeel te brengen. We werken in onze BSO met flexibele tijden van minimaal twee uur. Tijdens vakanties en studiedagen kunnen de kinderen de hele dag bij ons terecht.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen of een bezoek brengen aan ons kinderdagverblijf? Neem gerust contact met ons op. Wij laten u graag ons verblijf zien.

Bezoekadres
Moerkamp 73
5835 BP Beugen
T 06 30 44 36 87

 

Wilt u meer informatie?
bel met Christel of Petra
06 10 64 00 17 of 06 52 71 87 30

website door Roel Olieslagers grafisch ontwerp & reclame