Buitenschoolse opvang

Kinderen gaan al vroeg naar de basisschool en brengen daar heel wat tijd door. Daarom is het wel zo prettig dat uw kinderen na schooltijd opgevangen worden in een huiselijke en ontspannen sfeer, waar voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd is.

Spelen, groeien en ontwikkelen.

De BSO van Kids Okay functioneert als een groot gezin, met maximaal twee├źntwintig kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Het is geen verlengstuk van school, de kinderen hoeven niet verplicht aan activiteiten mee te doen. Wij bieden uitdagende activiteiten en workshops aan binnen 5 werelden, te weten: de kunstwereld, de ontdekwereld, de buitenwereld, de beweegwereld en de culinaire wereld. De ervaring leert dat kinderen dit aanbod erg leuk vinden en enthousiast zijn om deel te nemen!

In een prettig thuisklimaat geeft Kids Okay op deze manier volop ruimte voor spelen, groeien en ontwikkelen. Bij de BSO kunnen de kinderen spelen en zich in eigen tempo en naar eigen wens ontspannen. Voor alle leeftijdsgroepen binnen de BSO bieden we naast de activiteiten en workshops, speelgoed, spelmaterialen en leesboeken aan.

Voor- & naschoolse opvang

De buitenschoolse opvang bij Kids Okay bestaat uit voorschoolse en naschoolse opvang. Voorschoolse opvang is van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 8.30 uur. De naschoolse opvang is van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Vakantie opvang en studiedagen

Tijdens vakanties en studiedagen hebben de kinderen die de buitenschoolse opvang bezoeken de mogelijkheid om ook naar Kids Okay te komen. Tijdens deze dagen kunnen zij terecht van 8.00 tot 13.00 en/of van 13.00 tot 18.00 uur. Optioneel is er in de ochtend verlengde opvang af te nemen vanaf 7.00 uur.

Bezoekadres
Moerkamp 73
5835 BP Beugen
T 06 30 44 36 87

 

Wilt u meer informatie?
bel met Christel of Petra
06 10 64 00 17 of 06 52 71 87 30

website door Roel Olieslagers grafisch ontwerp & reclame