Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Kids Okay biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en onderscheidt zich onder meer door een kleinschalige opzet. Deze kleinschaligheid is een bewuste keuze om binnen het kinderdagverblijf vanuit persoonlijke aandacht echt de tijd te kunnen nemen voor uw kind en zijn/haar ontwikkeling, welzijn en verzorging. We bieden kinderopvang op maat en denken graag met u mee in de combinatie tussen werk en verzorging.

Groepen

Het kinderdagverblijf kent 2 groepen opvang;

1. Babygroep
Baby’s en dreumesen zijn geboren ontdekkers… de groep is zo ingericht dat er plekjes zijn om rustig zelf te kunnen spelen maar ook om op onderzoek uit te gaan. De pedagogisch medewerkers bieden kinderen veiligheid en geborgenheid, vanuit deze basis kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen. Langzaamaan zullen zij steeds meer toe zijn aan uitdaging en zullen de kinderen rond de leeftijd van 2 jaar doorstromen naar de peutergroep.

2. Peutergroep
Wij geven de peuters ruimte voor vrij spel, maar leren ze ook om samen te spelen met andere kinderen. De pedagogisch medewerkers stimuleren de kinderen voor een brede ontwikkeling, zo bereiden de pedagogisch medewerkers de peuters voor op de basisschool. Enkele keren per jaar is er een activiteit met groep 1-2 van de basisschool, zodat de kinderen een zo goed mogelijke start kunnen maken bij deze nieuwe fase.
Tijdens rustige dagen en/of vakantieperiodes kan het zijn dat er groepen van de organisatie worden samengevoegd.

 

Vaste medewerkers

Kids Okay werkt binnen het kinderdagverblijf met vaste medewerkers op de groep en met een ervaren en vaste oproepkracht. Deze ‘vaste’ werkwijze vinden we wezenlijk in de zorg voor uw kind. Op die manier raakt het kind eerder vertrouwd met de leidsters en is er sprake van een continuïteit die rust en geborgenheid biedt. De medewerksters van het kinderdagverblijf zorgen er daarnaast voor dat de doorgaande lijn in het pedagogisch handelen binnen onze opvang gewaarborgd wordt. De kinderen groeien er op samen met andere kinderen van verschillende leeftijden, onder deskundige begeleiding.

Bezoekadres
Moerkamp 73
5835 BP Beugen
T 06 30 44 36 87

 

Wilt u meer informatie?
bel met Christel of Petra
06 10 64 00 17 of 06 52 71 87 30

website door Roel Olieslagers grafisch ontwerp & reclame